Announcement

Collapse
No announcement yet.

805 Infinity/805i only glowing green and white when RGB strip plugged in

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 805 Infinity/805i only glowing green and white when RGB strip plugged in

    I set up my 805i the other day and plugged the rgb pin into the rgb header for the infinity mirror. It worked great. A few days later I put in the included RGB strip. Since my motherboard only has one RGB header, I had to use the included splitter. After plugging the splitter into the header and power and plugging both the strip and the mirror into it, I turn it on. The only problem is that the only colors it shows are this dim green and a whiteish color. When either of them are plugged in separately, that one works fine. Anyone know how to fix this?

    Motherboard: Prime Z270-AR
    PSU: EVGA Supernova G2 650-Gold
    Last edited by Bitcoinboy; 03-06-2018, 12:45 AM.

  • #2
    Hi,

    Can you take photo of the splitter and the header you connected? It will give us a better idea to help you with the problem.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Administrator View Post
      Hi,

      Can you take photo of the splitter and the header you connected? It will give us a better idea to help you with the problem.
      Sorry, but when I was messing around with it trying to get it to work, it blew and now it doesnt work at all. I'll just order a new one that does work.

      Comment

      Working...
      X